ADVERTIZING ZONE

Prostozidarji Foundation Centre For Men ' s Health

medicina, zdravje, zdravstveno varstvo

Ko sem rekel, da je treba del 100 km Oxfam-Goqii pot walker ekipo, sem se strinjal.


Moja začetna reakcija je bila, ni nič novega, glede na dolge razdalje in hoja. Jaz to ves čas in to v Himalaje in Shayadri hribih. Ampak, kljub temu pa je nov izziv pri tem 100 km pot walker. Naredil je nekoč, in jaz bi rekli, da je to še vedno izziv za sebe - izziv, da preizkusite svoje lastne vzdržljivosti.

Takšne informacije je preprosto zunaj sfero moje vsakdanje življenje.

Vendar se je vse spremenilo za mene na tem julija popoldne. Kot diagnozo potonil, starost nedolžnosti in nevednosti, končano na dan zame. Bil sem prijel za čisti želodec-mešanje izvedli strah. Na 32 let, sem začutila neke vrste nesmrtnost, da samo mlade izkušnje. Pojem smrti so bili oddaljeni ena. Zamislila sem si, da je na koncu dolgega življenja, po letih izpolnitev, zadovoljstvo in veselje. Starost je nekaj, kar sem pogledal naprej za izmenjavo z mojo ženo.


Jaz še nikoli ni predviden ideja smrti, pri čemer me prime.

Pridobivanje bolan, ali z prehlada ali gripe, lahko poslabša KOPB in poslabša vaše pljučno obolenje Dihal, okužbe, ki povzročajo zastoje, kašelj in težave z dihanjem so bolj resno, ko imate KOPB, zato bodite prepričani, da si umijte roke pogosto in izogibajte se stiku z ljudmi, ki so bolni, da omejite izpostavljenost mikrobov. Prav tako bi morali izogniti se okoli kruto, dražilni hlapi in vse vrste dim, rezervni pljuča iz nadaljnje draženje.


Eron Plus

Med hojo po kampusu, ste zavezani, da vidite, vrstniki s skodelico sveže kave v roki. Če spite redno in izvajanje pogosto, verjetno ne potrebujejo jutranje pivo za začetek dneva.

Zeleni čaj je odlična alternativa, vsebuje polovico kofein iz kave in ponuja veliko energij. Vlaganje v kakovosti, steklenico vode za prevoz z vami povsod. Če niste veliko vode pijem, dodajanje sveže sadje, kot so jagode in limone izboljšuje okus in ima veliko koristi za zdravje.

Preverite vaše vitamina C ravneh. Ljudje z višjo raven v krvi vitamina C, se zdi, da imajo več energije, kot tisti z nižjimi ravnmi. To lahko zato, ker vitamin C vpliva na proizvodnjo L-karnitina, amino kislino, ki pomaga telesu gorijo maščobe za energijo. Najboljši način, da bi dobili veliko vitamina C je iz pomaranč in drugih agrumov, kivija, zvon, paprika, brokoli, jagode, in cantaloupe.

Starost. Otroške oči potrebujejo še več zaščite pred soncem kot odrasli. Ampak, če ste vzeli pogled okrog naslednjič, ko boste glavo ven na bazenu ali plaži ali igrišče, boste opazili, da veliko odraslih nosil sončna očala, vendar zelo malo otroci z vsemi zaščito za oči na vse. Zaradi svoje jasnejše roženica in leče, otroške oči naj v več UV svetlobe, kot več v celoti razvit oči odraslih in tako so v še večji nevarnosti, da poškodbami sonca. Veliko sončnih očal, proizvajalci ponujajo otroci' slogi. Naj vaši otroci izločiti kar zabavno okvirji bi radi, ampak samo poskrbite, da izberejo par z 99% 100% UV zaščito.

Bodimo iskreni: Kako pogosto ste res izkoristiti več pretočni video platforme, si oglejte dodatne kabelske kanale ste plačali za, ali preberite več mesečnih revij? Izberite samo eno naročnino preklicati danes, in počakajte, da se denar, da počasi začnete kapljanje v. Znesek se morda zdi manjše, vendar pa dodaja gor skozi čas: Plačilo $8 na mesec za obdobje treh let za dostop do internetnih video storitev prihaja do skoraj 300 evrov.