Advertisement

Pogoste Vrste Zdravje Bolezni

Pogoste Vrste Zdravje Bolezni

Indonezija je dosegla napredek v zdravstvu od leta 1990, večje je pričakovano trajanje življenja za osem let in zmanjševanje stopnje zdravja breme zaradi nalezljivih bolezni, kot so diarrheal bolezni in tuberkulozo. Toda država se sooča z vedno večjo in drago val nevarnosti za zdravje zaradi bolezni srca, sladkorne bolezni in drugih nenalezljivih bolezni, glede na novo študijo. Nadledvične žleze, Utrujenost, Stres in Vzrok Bolezni, Slabo obvladovanje stresa sposobnosti in nadledvične žleze, utrujenost lahko prispeva na številne zdravstvene pogoje, vključno fibromialgija, sindroma kronične utrujenosti, nizko ščitnice, slabo spanje, utrujenost, tesnoba, depresija, visok krvni tlak, in še več. Nemški zdravnik, Dr. Hans Seyle (oče sodobne stres teorija) je uspelo dokazati, da pod normalnimi pogoji telesa, ki je sposoben uporabljati svoje homeostatic (samoregulativni sistem) mehanizme za boj proti različne napetosti. Vendar pa ti isti mehanizmi, ki bi lahko preobremenjeni s preveč stresa. Oseba, ki bi se nato začeli razvijati različni simptomi, povezani z burn out." Kombinacija manjše poudarja, vsak nesposoben sproži alarmno reakcijo v splošni prilagoditveni sindrom, lahko pri kombiniranih ali trajno, proizvajajo vse, alarm odziva in povzroči, da gorijo." Dr.


Seyle je raziskovalna vodila, da je prišel gor s 3 faze splošnega stresa prilagoditev - splošni prilagoditveni sindrom.


Promagnetin

Okužba lahko simbolov "scatter" za mening tako širi skozi subarachnoid kraja, kot je z intrakranialne tuberculous meningitisa, tako intraspinal podaljšanje discitis in osteomielitis, ali tako hematogenous širjenja od izvora zunaj tipko tesnobe strukturo. Ta okoliščina je precej pod diagnozo in neugodni ucinki zdravil pod-prijavljene, tako da resnično pojavnost je treba še vzpostaviti. Bolečine uprave tehnik lahko ponudili nekaj lajšanje pacientov. Arachnoiditis je težko okoliščino, na ročaj.

Konvencionalnega zdravljenja, ki lahko pomagajo lajšanje simptomov arachnoiditis, vendar jih ne obravnavajo koren problema.Bolniki lahko tudi razstavo zmanjšan obseg gibanja trupa in nog, in sečil mišice zapiralke disfunkcije. V težjih primerih, delno ali popolno paralizo spodnjih okončin se lahko pojavijo.

Posamezniki, ki imajo trinucleotide CAG repliciral 27 do 35-krat ne bo razviti huntingtonove bolezni same, ampak so na tveganja za izvajanje bolezni in daje njihovim otrokom. Število generacij, ki raste v družini, z zgodovino huntingtonove bolezni, število ponovitev je trinucleotide CAG raste (Genetika Doma Referenca). To pomeni prevoznika, ki je obvladujoče podjetje, ki ima 35 ponovitev je trinucleotide CAG in ne kaže znakov huntingtonove bolezni, ki bi lahko otroka, ki ima 37 ponovitev, kar se kaže pri otroku razvoj huntingtonove bolezni. Ti se ponavlja od CAG sklop lahko zelo razlikuje glede na to, ali je gene je podedovala preko matere ali očeta. Če mladiče prejeli HTT mutacije gena od očeta, ima večjo možnost, ponavljajoče se večja količina krat. Mater prenos gena relativno manjše, običajno od 1 do 3 dodano ponavlja.
Očetovski ponovitev so veliko večje in bolj značilna, ki pojasnjuje, kako veliko huntingtonove bolezni prevozniki/razvijalci pogosto dobijo motnje iz očeta (Myers).

Če se ne morete Izgovarjati Ne da Jesti! Izogibati vsa živila, ki vsebujejo umetna barvila in konzervansi. Poskusite, da zaužijemo čim več cel, žive hrane, kot je mogoče. Sadja, zelenjave in celih, nepredelana žita, razen če ste gluten občutljive so najbolj zdravih živil, da bi jedli. To so živila, naložen z anti-oksidanti, rak spopadov in imunski-spodbujanje phytochemicals. Enostavno jih je na prebavni sistem in omogoča telesu, da se ustvari več energije za boj proti bolezni in zgraditi imunitete. Živila, ki niso edini način smo zastrupljena z strupenih kemikalij. Veliko izdelkov, ki jih uporabljate na dnevni osnovi v obliki šamponi, balzami, losjon, mila, deodoranti, in kozmetika so onesnaženi z strupenih kemikalij, zato preberite oznake. Težkih kovin, kot so aluminij, baker, nikelj in svinec so v mnogih od zgoraj omenjenih izdelkov. Začnete nakupovanje na zavod za zdravstveno trgovina s hrano ali trgovino na spletu, da bi našli bolj naravni izdelki za gospodinjstvo.

Drug pomemben terapija priporoča za naravno cirozo jeter zdravljenje je zdravljenje v eni minuti za vse bolezni" veliko ljudi, ki vedo, da ta terapija je pojavljanje v javnosti v zadnjem času. V skladu z izdelano iz madison cavanaugh in nekaj top alterntive znanstvenik je odkril, da če ste odvzeti mobilni 35% potreben kisik za 48 ur, celice postanejo maligni in rakave. Se ne zavedaš, da je pomanjkanje kisika, ki je osnovni vzrok večine bolezni in bolezni. Ko celice v našem telesu je zagotovljene in dobavljene z obilne količine kisika, brez virusov, škodljivih bakterij, toksinov, patogeni mikroorganizmi in bolezni lahko preživijo, ker ne morejo preživeti v zelo kisikom telo. Moramo biti izobraženi in zaveda se, da kisik je glavni element, ki naše celice potrebujejo, ko gre za celično regeneracijo in to je zelo pomembno pri ravnanju s cirozo jeter na celični ravni.